Rulet

Ustavni nedostatak D’Alemberta znači misliti da se lako vraća u ravnotežu.

Vidjeli smo nedostatke ove metode i nultu naknadu, ali povratak u ravnotežu je pravi problem.

Je li vrsta broja ruleta fenomen poput svih ostalih, malih ili velikih, bit će obnovljeni, u nekom trenutku, ravnotežu? Sigurno možemo biti sigurni u to, ali kada? Evo velikog pitanja na koji ne možete dati odgovor.

Kada razgovaramo o statistici, kada razgovaramo o zakonu Velikog brojeva, vrlo dobro znamo da su sve istinive i primjenjivije kao što je veći broj ispitanih slučajeva.

Možda je to da igrač alemberta nikada ne razumije jak otpad RootCasino Serbia, Zaista razumijete putničku fazu koja prolazi i kontinuirano preispituje za fazu bilance, ali može biti i prisiljena, zbog nedostatka vremena ili kada iscrpljuju kapital, za suspendu u igru ​​s jakim otpadom.

Belgijska ruleta nedostaci

Metode ruleta Neispravi belgijskog ustanka Kada igramo ruletu: Ako svaku novu epizodu smatramo novim napadom, to znači da se u ovoj metodi odriče u polaganim napadima koji se sastoje od izoliranih udara u gubitnike.

Ako dodate, na ovaj ogromni nedostatak, vidljivo je prisustvo nula kako je nemoguće očekivati ​​da se vrate u početnu opkladu.

Ako je istina da prinos postaje mnogo veći od onog d’Alemberta, već vrlo jak za sebe, istina je i ako D’Alembert nije gonjen jer je povratak u ravnotežu utopijski koncept za igrača, Što je manje belgijski upr progonjeni koji, u broju odbijanja daje kazinu sve izolirane snimke.

Stoga bi bilo prikladno zaustaviti svaki put kada ste uspjeli postići bilo kakvu prednost ili, možda, da dođete do crtanja.

Sistema d’Alambert alla rulette

ROULETTTETHE ALAMBERT sistem je vrlo jednostavna metoda od široke mogućnosti pobede. Temeljna je inspiracija igrača da varira njegove predstave, detaljno vam objašnjavamo ovu jednostavnu strategiju igre za prijavu na ruletu.

Imajte na umu da se napredovanje Alamberta zasniva na ravnoteži ravnoteže, jer se zatvara otpadom jednakim nuli. U teorijskoj liniji govor drži jer u ruletu nakon otpada između dvije jednostavne kombinacije u nekom trenutku nastaje ravnoteža, nakon svega nije moguće predvidjeti priori.

Ispitajmo prvi slučaj u ukupnom ciklusu od 12 odigranih. Point na crvenoj / crnoj, pretpostavimo da uvijek igrate na crvenoj boji.

U svim slučajevima imate savršenu ravnotežu, kao u dvanaest igra u pitanju, pobijedit ćete teoretski šest puta.

Predstava se distribuiraju na homogeni način da je konačni rezultat pozitivan, da bi mogao zatvoriti igru ​​pozitivnim rezultatima, stoga morate potražiti ravnotežu ne od trenutka kada je igra započela, već od negativnog niza odigranih Predstava su započela crna.

Jasno je da rulet u svakom krugu ne izmjenjuju boje, pa mora biti igrač za odlučivanje epizoda na osnovu izlaza u boji. U svim ruletom najnovije predstave označene su isticanjem boje broja. Uvijek uzimate prosjek u ciklusu od 12 odigranih.

Alambert sistem je posebno pogodan za igrače koji imaju važan kapital za ulaganje, kao da su tačno reproducirali na dvije kombinacije, zaista imate donošenje jedinice za svakoj predstavi, jasno na pukotinu.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad