Колко късмет, колко умение

Ако вие сте седили на покер таблица, вие неизменно почувствахте въпросите, направени в заглавието на тази статия. Докато всички сериозни играчи вярват, че прилепът е игра Root Casino На умение, винаги съм съгласен за това колко може да бъде играта. Някои хора вярват в способността да се паднат късмет на късмет някъде до около 70% – 30%, докато други твърдят, че връзката е по-близо до 90% – 10%. Ако ме питате обаче, «IL LL му казва нещо, което няма да се чувства от почти някой друг. Покерът е 100% квалифициран.

Сега знам, че много от вас вече са скептични за това как мога да направя такъв вид жалба. Какво ще кажете за дефектни удари? Или времето, което е проектиран на реката? Как мога да не изчисля тези ситуации в мислите си? Факт е, че вече имам. Дисперсията е част от покера и би била много необичайна, ако злите удари не се случват от време на време или ако две външни не са ударили по реката, тъй като това би предизвикало за законите на вероятността. Факт е, че тези събития трябва да имат по-малко ефект върху вашите общи резултати повече игра.

Ако играете само някои ръце или няколко часа от покера в даден момент, късметът несъмнено ще играе по-голям фактор в резултатите, които играете редовно. Например, нека погледнем играч, който поставя в осем часа на ден, 5 дни в седмицата, в продължение на 50 седмици годишно, което е еквивалентно на 2000 часа на масата. Да приемем, че това е солиден и проницателен играч, който не променя своите полюси през годината, считам, че талантът им надвишава ефекта от тежест на късмет, уверете се, че те произвеждат годината на положителните резултати след годината. Това не означава, че този играч не е работил в максималната случайна област или има загуба на сесии, но атакувайки до тактическата си равнина, тези от време на време не трябва да намаляват, наистина засяга по-ниската им линия.

Всъщност всички играчи получават плащат за всяко добро решение, което те вземат и санкционирани за тях. Непрекъснато вземане на висококачествени решения за много часове, квалифицираните играчи трябва да вземат по-добри решения на злото и да видят техните банкноти да се развиват съответно. Направих това повече от 33 години и знам много други професионални играчи, които са предоставили подобни резултати в продължение на много години. Това, което ми показва, е, че над голямото разстояние, късметът е не само незначителен, когато става въпрос за вашите резултати – това не съществува.

Той взема истински професионалист, за да разгледа прилепите по този начин и напълно предвиждам, че много хора не са съгласни с моите заключения. Това е така, защото «m. Който притежава планирана чат сесия, оторизирана «Mace – късмет или умение» на покера, пълен с наклон в 15:00 ET (3PM ET) в събота 7-ми. Ще се радвам да отговоря на всички въпроси, които можете да имате за моята позиция и допълнително да обясня защо вярвам, че над дългосрочен план късметът няма нищо общо с това да бъдеш играч на завладяване.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad